Πως να κερδίζω στο στοίχημα;

300x170-5
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το στοίχημα, παρότι είναι προσιτό σε όλες τις τάξεις των ανθρώπων, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Για να στοιχηματίσεις και να βγάλεις κέρδος, πρέπει να παίζεις με σύνεση, σύστημα και αυτοσυγκράτηση. Και πάνω απ’ όλα να παίζεις αποδόσεις και όχι σημεία. Αυτό που λέμε value bet (στοιχηματική αξία). Τι σημαίνει αυτό; Όταν για παράδειγμα παίζει τελικός Champions League Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα και το διπλό δίνει 1,55, είναι σαφές οτι δεν έχεις στοιχηματική αξία στη νίκη της Μπάρτσα. Ανεξάρτητα από το τι θα παίξεις, το value bet είναι ο άσος με 6,00 ή και το Χ με 4,00.

1. Πως να κερδίζω στο στοίχημα;
Καταρχήν να βλέπεις τους αγώνες, ώστε να ξέρεις τις ομάδες που θέλεις να στοιχηματίσεις. Κατά δεύτερον, να προτιμάς το live στοιχηματισμό.

2. Μονά στοιχήματα, ή παρολί;
Tο online στοίχημα, σου δίνει καλύτερες αποδόσεις στα μονά.

3. Πόσα χρήματα να παίζω;
Είναι σίγουρα η πιο εύκολη απάντηση. Όσα ακριβώς αντέχει η τσέπη σου να χάσεις.

4. Σε ποια πρωταθλήματα να παίζω;
Φυσικά σε αυτά που έχεις καλύτερη γνώση, είτε μέσω προσωπικής άποψης, είτε μέσω μελέτης.

5. Κάθε πότε να παίζω;
Εδώ δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να πιεστεί για να παίξει. Θα πρέπει να παίζεις μόνο όταν έχεις βρει κάτι τόσο καλό, ώστε να αξίζει να ποντάρεις σε αυτό.

6. Να παίζω μόνος μου ή να ακολουθώ κάποιον;
Αν δεν έχεις χρόνο να μελετήσεις και να κάνεις αναλύσεις, μπορείς να παίρνεις συμβουλές από κάποιον που εμπιστεύεσαι.

7. Να παίζω με μικρές ή μεγάλες αποδόσεις;
Οι bookmakers δεν είναι τυχαίοι, οπότε όσο πιο μικρή είναι η απόδοση, τόσο πιο πιθανό είναι να περάσει ένα σημείο. Στο συγκεκριμένο ερώτημα υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απαντήσεις.

8. Μήν χάσεις κανέναν αγώνα! Δές εδώ πώς μπορείς να βλέπεις τους αγώνες, ώστε να ξέρεις τις ομάδες που θέλεις να στοιχηματίσεις !!! .

Leave a Reply