5 τρόποι για να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα στο σούπερ μάρκετ

300x170-2
Τα ψώνια στο super market είναι η ρουτίνα όλων μας. Τι ώρα επιλέγεις να πας, σε κερδίζουν οι επώνυμες ετικέτες ή ψάχνεις να βρείς το πιο οικονομικό προϊόν και τέλος γυρίζετε από το σούπερ μάρκετ πάντα με περιττά προϊόντα; Εμείς σας δίνουμε 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα ψώνια σας βγαίνοντας κερδισμένοι.
Διότι δεν είναι λίγες οι φορές όπου προβληματίζομαστε μπροστά στα ράφια.
Σκέφτηκαμε λοιπόν να κάνουμε μια λίστα με τις αγαπημένες μας συμβουλές για τα ψώνια του super market :
1. Αποφύγετε τα «παραπλανητικά» προϊόντα που θα δείτε στην είσοδο. Τα αρώματα και τα χρώματα μας κάνουν αμέσως να αισθανόμαστε καλύτερα.
2. Μην παίρνετε μεγάλα καρότσια. Αν πάρουμε ένα μικρότερο τότε μπορεί να γλιτώσουμε χρήματα.
3. Ψωνίζετε πάντα με λίστα. Ετοιμάσε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι για το μενού της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα τσεκάρεις τι έχεις ήδη στα ντουλάπια σου και το ψυγείο.
4. Μην πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ πεινασμένοι. Αν πας στο super market μετά από ένα καλό γεύμα, είναι πολύ πιθανότερο να παραμείνεις στη λίστα σου.
5. Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των προσφορών Supermarket! Μέσω της μηχανής αναζήτησης των προσφορών που ενεργούνται στα super markets μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές της ημέρας, τριημέρου, φυλλάδια για όλα τα Supermarket Lidl, Carrefour Μαρινόπουλος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, My Market . Tο κέρδος σας μπορει να είναι ακόμα μεγαλύτερο από το 35% ! Η καλύτερη προσφορά του μήνα είναι εδώ .

Leave a Reply